Belangrijke data!!!

Gepubliceerd op 4 februari 2018 om 19:48

Op de achtergrond is ons brein hard aan het werk! We zullen de komende maanden verschillende acties houden om natuurlijk geld in te zamelen.

De volgende acties staan inmiddels uit:

donderdag 1 maart wordt soepdag bij Jantina! We zullen dan verse soep maken: tomaten- en kippensoep! Reserveer deze datum dus alvast in uw agenda! Geef uw bestelling vast door! Dan weet de kookploeg (ik, moeder en achterbuurvrouw) hoeveel liters we zullen maken. U kunt dan de bestelde soep op donderdag 1 maart ophalen, graag uw eigen pan meenemen! 

Daarnaast zal er ook appelmoes worden gemaakt! Allemaal voor het goede doel. Over de prijs wordt nog nagedacht....! 

> vrijdagavond 6 april kunnen jullie meedoen aan een Pumples, bij SportPlaza te Hendrik Ido Ambacht. De sportschool wil ons doel steunen. Jullie kunnen je inschrijven voor €7,50. Voor dat bedrag krijg je een pumples, koffie of thee met wat lekkers. En ruim 75% van het inschrijfgeld is voor het goede doel!!!!

> vrijdag 27 april zullen we ons presenteren op de Koningsdag in Hendrik Ido Ambacht. De kraam zal gevuld worden met tweedehandsboeken, speelgoed, zelfgemaakte houten spullen, en handletter-kaarten! Kom deze dag zeker langs! 

> zaterdag 2 juni zijn we van de partij op Stellendam. Er zal een rommelmarkt zijn waar wij ook onze waar aanbieden! Opa, Wim en zijn zwager gaan hard aan de slag om ook deze kraam te vullen met leuke spulletjes. 

We hopen zeker dat u ons met een bezoekje vereert! Als er meer informatie bekend is, zullen we u dat zeker laten weten! U kunt ons nu al helpen met:

- sparen van Douwe Egberts punten!

- glazen potten zijn welkom! (Voor de appelmoes)

- mocht u zelf graag handletterkaarten maken, en wilt u deze te koop aanbieden voor ons goede doel, dan houden we ons aanbevolen! 

De eerste gift is inmiddels binnen! Super! En verder wandelen we stug door! Of het nu regent of niet...of we gezelschap hebben of niet..! We zijn vastberaden om goed voorbereid aan de tocht van de Kilimanjaro te beginnen. 

 IMG-20180120-WA0010-1.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.