Jantina Boelaars

 

Ruim 17 jaar geleden ben ik getrouwd met Andre. We hebben drie kinderen gekregen. De oudste twee zijn onze biologische dochters, nu 14 en 11 jaar oud. De jongste is een adoptiezoon, geboren in China, en hij heeft albinisme. Hij is dus spierwit van huid en haar, en is zeer slechtziend. Maar verder is hij een hele normale zevenjarige jongen, die zich goed ontwikkelt! 

Via een andere adoptievader, zijn we betrokken geraakt bij de Josephat Torner Foundation Europe. Albinisme is voor ons heel dichtbij, en daarmee heel gewoon geworden. U begrijpt dat het ons erg raakte om te horen dat mensen met albinisme het in met name Tanzania zo ontzettend slecht hebben. Dit kan en mag niet langer voortduren. Toen de oproep kwam om met elkaar hier iets aan te doen, hoefden we daar niet lang over na te denken. 

Samen met mijn broer Wim, ben ik me aan het voorbereiden om de Kilimanjaro te beklimmen. 

We willen jullie informeren over en enthousiasmeren voor deze expeditie. Mocht u ons op welke manier dan ook ondersteunen, neem dan contact met ons op! 

 

Wim Tanis

 

Bijna 15 jaar geleden ben ik getrouwd met Annemarie. We hebben drie zonen gekregen (11, 10 en 4 jaar oud).

Via Jantina ben ik bij dit project betrokken geraakt. Op 17 november 2017 stuurde zij mij een WhatsApp bericht met dit plan en vroeg wie er mee ging.
Dit is nog eens een goede reden om die berg op te gaan! Ik was gelijk enthousiast.
Ik zou het fijn vinden als mensen met albinisme veilig thuis kunnen wonen en daar wil ik me voor in zetten.
Samen met mijn zus Jantina, ben ik me aan het voorbereiden om de Kilimanjaro te beklimmen.

We willen jullie informeren over en enthousiasmeren voor deze expeditie. Mocht u ons op welke manier dan ook willen ondersteunen, neem dan contact met ons op.