Krantenbericht

Gepubliceerd op 20 juni 2018 om 16:19

Krantenbericht in weekblad De Brug. 
 
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018 In: Nieuws Reacties: 0 90 keer bekeken
 

De verkoop in de kraam op Koningsdag heeft € 413,- opgeleverd. De hele dag was het gezellig druk in de kraam en Jantina en Wim hebben veel mensen gesproken en verteld over hun expeditie naar de Kilimanjaro voor de Josephat Torner foundation.

Op 2 juni werd er weer een kraam bemand, deze keer in Stellendam, waar broer Wim woont. Weer werden er zelfgemaakte producten van hout, zelfgemaakte kaarten, speelgoed en boeken verkocht. De opbrengst van deze marktdag was € 329,95. Op 9 juni werd er alweer actie gevoerd. Op uitnodiging van Mandy van Kapsalon Koppie Sjoppie mocht Jantina op de zomerfair aan het Kerkplein vertellen over het goede doel en ging de collectebus rond. De kinderen deden mee met de wedstrijd ringsteken. De opbrengst van deze spontane actie is € 35,90. Mandy, hartelijk bedankt!

NIEUWE ACTIE: Oud ijzer is geld waard!
Inmiddels is er een nieuwe actie gestart. En daar kan iedereen in Ambacht en Zwijndrecht aan meedoen. Er wordt nl. oud ijzer ingezameld. Het gaat om klein oud ijzer, zoals: conservenblikken, frisdrank-/bierblikjes, bierflesjesdoppen, deksels van glazen potten, blikken van limonadesiroop, enz. Heeft u ander oud ijzer (wel enigszins handzaam) dan is dat ook welkom! Spaart u mee? Graag zo schoon mogelijk bewaren in een zak of doos en afleveren bij:
U kunt het oud ijzer inleveren op de volgende adressen:
Opvliet 10, H.I.Ambacht (er staat een bak bij de voordeur, daar mag klein spul in en grote spullen ernaast)
Antoniuslaan 51, H.I.Ambacht (bij de voordeur of in de achtertuin binnen de poort zetten)
Jeroen Boschlaan 49, Zwijndrecht (onder de carport). De oud-ijzer actie loopt tot eind augustus

Meer informatie vindt u op de blog van Jantina: opexpeditie.jouwweb.nl en op www.jtfe.org

 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.